marți, 12 septembrie 2017

Vremuri ticaloase!
O zicatoare veche de cand lumea spune :
"Decat cu un prost la castig, mai bine cu un destept la paguba ".
Asta ne reprezinta pe noi contemporanii, condusi de prostii alesi tot de noi, in  aceste vremuri ticaloase.
Cred ca noi romanii am pierdut trenul definitiv si degeaba de imbatam cu apa rece!
A ne pune sperantele intr-o  trezire a nationalismului si a nationalistilor din Romania este desarta.
Cum sa  anihilam  otrava care ni se toarna in vene de catre toti, dinafara si dinauntrul tarii cu o mana de nationalisti visatori ? Vedeti doar ca suntem inconjurati de dusmani de moarte de veacuri si ce este mai grav, avem pe alesii nostrii cei mai crunti dusmani de moarte. Suntem precum un castel medieval atacat, incercuiti si cum ar fi ca luptatorii dinauntru, sa se bata pe viata si pe moarte intre ei. Dar istoria ne arata ca nu a fost asa, nici in Europa nici in Orientul mijlociu. Cei dinauntru au avut demnitate si s-au aparat pana la unul dar, oferind dreptul la viata in mod gradat  celor din interior.
Nici atata  omenie nu vedem la  ticalosii alesi, acum cand se mai poate  apara  cu demnitate fibra neamului romanesc vechi, de la inceputurile omenirii pe aceste meleaguri.
Nu spun vorbe desarte, spun asa cum ma stiti  lucrurilor pe nume, fara pudibonderii gratuite. Acesta este purul adevar si va spun acum cand sunt cu un picior in groapa ca,  dusmanii sunt mai puternici decat noi, in timp ce aparatorii nostrii sunt mai vicleni precum serpii veninosi, se strecoara  taras fara a fi auziti, pe la spate si improasca veninul.
Este precum un mar stricat bagat intr-o lada cu mere sanatoase, in scurt timp le strica pe toate.
Am experienta in spate a NATIONALISTILOR din cele mai dezvoltate tari europene si am vazut cu totii cum au pierdut alegerile la mustata. Sunt puternici dar, nu suficient de puternici inca. Dar sunt la datorie. Castigatori pana la sfarsit sunt englezii, care au hotarat sa o rupa cu perversii din UE. Acum le este greu dar, peste 5-10 ani se vor vedea roadele. Vor fi invingatori, fara a mai finanta putorile de la UE. Este bine caci triaza cetatenii pe principiile moralitatii, infractionalitatii, si eu sunt constienta ca BREXITUL este singura solutie pentru un popor cu o veche civilizatie si nobil pana in plasele.
Noi am ajuns in situatia asta si pentru ca am luat "mot a mot" cuvantarile populiste europene ca, suntem toti egali, tiganii cu romanii, ungurii cu romanii, aceste popoare venite din Pusta Asiei, niciodata nu vor fi cu adevarat nobili si democrati ci, vor fi ca vulturii care sunt bucurosi numai cand sfasie cadavre.
Bine ca nu mai sunt tanara, sa am sperante pentru 40-50 de ani de acum incolo. Sunt bucuroasa totusi si multumesc acolo sus parintilor ca, m-au adus pe lume intr-o perioada de transformari, pe care le-as fi citit in cartile de istorie, dar nu era asa cum le-am trait pe pielea mea. Numai o scurta recapitulare. Am venit in epoca stalinismului in Romania, am trecut prin toata epoca comunista si am ajuns in epoca debandadei institutionalizata in Romania si in lume. Nu credeti ca sunt norocoasa ???
Si asta nu intr-o perioada prea lunga de viata.
Curaj gaina ca te tai!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu