luni, 18 septembrie 2017

TUPEU NEMARGINIT! Da-i 'nainte cu tupeu !Ce sa fac ? Fac ce stiu mai bine ! Imi bat joc de prosti !

Toata ziua buna ziua pe Toate posturile tv. de stiri se macina la aceeasi moara, aceiasi faina mucegaita care a ajuns sa ne plictiseasca pana peste poate. Se spala la varza despre salarii si pensii.
SI PENTRU A NE ATRAGE ATENTIA SE  EXPUN LUCRURILE CA SI CUM AR FI DE MAXIM INTERES SI SUNT ACUM IN CURS DE REZOLVARE !
Asa am patit eu, voiam sa merg la baie si ce aud ? Ca sunt vesti foarte bune pentru pensionari. Am facut stanga imprejur, mi-am luat ochelarii si carnetul de insemnari si pix si astfel pregatita m-am asezar cuminte pe scaun sa-mi iau notite.
Cand colo,  asta am auzit ca,  punctul de pensie se mareste cu 100 de lei de la 1 iulie 2018!!! Si atat !!!
 Sunt astia sanatosi la cap cand au spus asta din martie a.c. ?
Dar la tv.  moara cu tampenii si minciuni merge inainte si mesteca si mesteca ....si nu-i opreste nimeni . Dimpotriva moderatorii cinici, in incurajaza sa dea drumul la hemoragia de minciuni puturoase.
Nu avem nici o scapare in urmatorul mileniu.
Noi romanii mai ales suntem razvratiti si vorba titlului filmului din 1950 "Nu e pace sub maslini", cu Raf Vallone si Lucia Bose, suntem oropsiti sa ducem aceasta grea povara de a ne stabili destinele noastre, niste neispraviti care ne incadreaza societatea in societate de tip HORROR.
Am vazut cum in 2500 i e.n. grecii au refuzat sub pedeapsa cu moartea de a avea un rege, adica un singur om sa decida pentru toti.
Cand acum mai bine de 1000 de ani s-a stabilit ca deciziile principale in care sa fie inclusa soarta tuturor muritorilor de rand, sa fie decisa la masa rotunda pentru a nu fi nimeni in capul mesii si sa se autointituleze sef.
Atunci a fost pentru prima data explicit aluzia istorica, de a  sadi semintele comunismului in  varianta originala. Asa au vrut si revolutionarii de la Paris in 1789, dar lucrurile s-au strambat insa, au pus jarul sub curul aristocratilor de sange albastru si al aristocratilor proletari.
Noi acum  nu avem nici o sansa de a dezradacina nici cu bomba atomica confortul fara limita a acestei clase de la noi, o clasa retrograda, dezgustatoare, urata de toti dar, tinuti in funcii de frica si lenea noastra.
Poate numai niscaiva extraterestrii sa vina si sa puna ordine aici prin stiinta inaintata din cosmos.
Dar va pot spune o gramada de situatii in care  in 5 minute, s-a schimbat ordinea si toate  avantajele inglobate pentru binele unor nemernici, au fost anulate si capatanile lor au defilat in sabii pentru a atrage atentia, ca cine face ca ei, asa o sa pateasca.
Dar noroc ca oamenii uita repede si istoria se repeta. Pentru a ne  mangaia egoul nostru este sa gandim ca, ne sta la degetul mic de la piciorul stang, schimbarea strategiei. Suntem multi dar, nu suntem prosti. Numai sa vrem si putem.
Toti conducatorii aristocrati sau proletari, au avut frica de masele populare si de aceia i-au tinut in chingi fizice si mintale si lupta ca si la noi acum, se da pentru dezinformare. Pentru a  ca a sti cu adevarat, inseamna a castiga razboiul cu 99 %.
Noi romanii degeaba stim. Si asta pentru ca de aceea suntem indemnati  verbal sau mutual sa parasim tara pentru, a face vant  celor cu potenta si a ramane aici cei neputinciosi fizic si mental. Eu sper ca, chiar daca eu nu voi mai fi, o minune ne poate repune pe sine si deci pe drumul drept.
Si minunea suntem noi!!!
Suntem bine copti pentru ca intru inceput, sa stergem pensiile speciale si sa ridicam punctul de pensie la 2000 lei si salariile la nivelul occidentului. Nici occidentalii nu au bani dar,  nu dau drepturi desantate privilegiatilor. Sunt nemultumiri si acolo, si mie mi s-au trimis tabele cu  venituri si pensii din Anglia si SUA si am fost intrebata daca sunt de acord. Am spus de fiecare data ca da, ca doar nu dadeam eu din buzunar, sau de la bugetul slabanog al Romaniei.Imi pare rau ca nu am copiat tabelele, insa imi amintesc ca era vorba de sume  mai mici ca, cele cerute de imbuibatii nostrii si comparativ cu bugetul lor.
PS Propaganda de acum cu celula de criza ma face sa vomit.
Mai ales parada cu, respectul pentru militarul mort in Afganistan. Sa-i dea leafa ca lumea sa, nu mai plece nicaieri la moarte sigura pentru 2 bani, numai ca sa bifam ca facem parte din  coalitia NATO !!!! Rusine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu