sâmbătă, 2 septembrie 2017

Presedinte ales de 4 ori

Presedintele SUA invalid, ales de 4 ori


Foto:Presedintele SUA F. Rooseveldt, cu catelusa preferata Scottie(1940).

Va readuc in memorie acest subiect.
Presedintele ales al SUA de 4 ori era infirm.
Boala lui s-a manifestat intr-o dimineata si a fost nevoit pentru asi continua ascensiunea politica sa poarte un cadru metalic greu de 30 kg. Avea dureri cumplite dar, a continuat lupta cu boala despre care acum cativa ani s-a spus ca nu era poliomielita, ci alta boala necunoscuta si asta pentru ca Pres. avea viata sexuala cu o fosta secretara, colaborarea cu sotia fiind numai in domeniul politicii ea, avand o orientare sexuala speciala, fata de sexul frumos.
Alegatorii l-au ales cand a spus ca scoate tara din criza economica din 1929 si asa a facut, prin pornirea proiectelor de constructie a infrastructurii a tarii.
Asa a procedat si Hitler dupa alegerea sa ca, cancelar in 1933.
Si apoi oamenii fiind multumiti au contuinuat alegerea lui F Rooseveldt, cu procente de peste 57 %. A dovedit intelepciune, la intrarea SUA in al doilea razb.mondial si a 4-a oara a fost ales cand s-a pus temelia unui nou inceput. La scurt timp a murit.
Asta dovedeste ca o infirmitate care nu afecteaza creierul, poate face ca posesorul lui sa faca alegerile politice cele mai bune pe plan mondial si sa ia cele mai grele decizii.
Se spune ca Romania nu ar fi avut soarta asta, daca la Yalta pres. SUA nu era intr-o stare proasta  de sanatate, aproape de terminare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu