vineri, 15 septembrie 2017

ParalelaFoto: Steven Woolfe (n.6 oct.1967)

Stire de anul trecut .

Un europarlamentar din Marea Britanie, membru al formațiunii extremiste UKIP, a ajuns în stare critică la spital, după ce s-a bătut cu un coleg.
E vorba de Steven Woolfe.  Acesta a fost lovit de un coleg, membru al aceleiași formațiuni UKIP. Altercația a avut loc la o reuniune UKIP desfăşurată la sediul Parlamentului European din Strasbourg.
Steven Woolfe ar fi fost lovit la cap și ar avea hemoragie cerebrală.
Surse citate de The Telegraph spun că Steven Woolfe s-ar fi dezechilibrat după ce a fost lovit și ar fi căzut.
Steven Woolfe este favorit să devină lider al formațiunii extremiste UKIP.
„Regret profund că, în urma unei altercaţii produse la o reuniune a eurodeputaţilor UKIP, Steven Woolfe s-a prăbuşit şi a fost transportat la spital. Starea sa este gravă”, a declarat Nigel Farage.
Deocamdată nu este clar cine l-a lovit cu pumnul în faţă pe europarlamentar.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZeHN92SX-5Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ma bucur ca am rezolvat toate problemele stringente ale Romaniei si acum ne putem lasa  linistiti in bratele  meciului de asazis box intre un ...   si un...
Televiziunile de stiri sunt ocupate cu descrierea desfasurarii evenimentelor", tragi-comice". Aflam amanunte cu privire la  actul medical prin care se spune ca a fost mutilat  ( o vanataie la picior)si ca  s-ar putea  ajunge la operatii pe creier, 3 la numar, a cate 12 ore fiecare si apoi daca nu-si revine din "coma" sa se ajunga intr-un spital de la Viena si pentru care trebuie sa publicam un cont bancar, pentru a se strange bani publici de a oamenii milosi, care duc lipsa motaielilor din  Parlament pe banii nostrii (poate somnul a fost  intrerupt la coborarea din  masina si sprijinit de secretara, dupa o betie de o noapte).
Ce rusine pentru mass-media care, s-a lasat atrasa in aceasta farsa  penibila si a accentuat fanfaronada politica,  pentru atragerea  telespectatorilor.
Va dau numai un exemplu cand speranta UKIP din Marea Britanie Steven Woolfe , case deja ii luase locul lui Nigel Farage presedintele UKIP,  a fost lovit in cap cu pumnul unui... coleg de partid(cred ca va aduceti aminte) si a intrat in coma. Imediat Nigel Farage si-a reluat locul ca presedinte al UKIP si numai dupa cateva stiri  despre starea grava a sanatatii lui Steven Woolfe, cu ordin de la "imparatie" a fost interzis orice  anunt despre evolutia starii lui de sanatate. Ce credeti ca aceia sunt niste prosti in ale ziaristicii ? Nicidecum !
Au hotarat ca lungind pelteaua fac numai rau partidului si evolutiei lui in momente cruciale (va aduceti aminte ca rezultatul slab la alegeri, a fost urmarea cererii Scotiei de a  iesi din Marea Britanie si UKIP dand dovada de nationalism a cedat), tinand reflectorul pe acest caz de nedorit. Oare presa britanica nu era destul de matura pentru a se gandi la viitorul tarii si buna lor reputatie? In ochii alegatorilor ar fi aparut UKIP,ca un partid neputincios, bolnav, pe targa. Si incercarile mele de a ma informa pe parcurs, asupra evolutiei starii de sanatate a acestui politician, victima intr-un conflict de moment prins pe picior gresit si care, nu a depins de el, cel cu carisma, in plina virilitate politica, cu perspective indelungate in dreapta engleza, care a fost blocata, nu a dt rezultate.Dar surpriza, dupa cum ati vazut pe videoclipul de acum cateva zile, si-a revenit  de parca nu a patit nimic si sperantele  de bun augur, au inflorit iar in Marea Britanie. Este cam desantata comparatia intre un nimeni in drum si acest politician versat, tanar inca, dar trecut prin furcile caudine, insa am vrut numai sa subliniez si sa trag un semnal de alarma ca, totul are o limita si pentru a atrage  telespectatori, se lungeste pelteaua peste limita suportabilului.
(lat.) - Caudine vine de la numele unui vechi orăşel din Italia: Caudium, în apropierea căruia era un defileu muntos, pe care romanii îl botezaseră Caudinae Furcae (Furcile caudine), sau Caudinae Fauces (Strâmtoarea caudină), azi: valea Arpaia. 
Sa luam totusi o lectie de la o tara, cu mare experienta de sute de ani, in ale gazetariei si sa cautam sa restabilim un echilibru decent.
PS Nu sunt de acord  nici cu cel care a procedat asa  de primitiv, ca un om fara educatie dar, sa nu sarim parleazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu