joi, 7 septembrie 2017

Nu pentru altii!


 Sa luptam pentru noi, nu pentru altii!


M-a durut sufletul cand am vazut la tv. ca militarii din Afganistan, nu-si vor primi lefurile  si mai ales familiile lor, ramase in tara. Si asta pentru ca nu sunt bani pentru ca, se cheltuiesc pentru pensionarii militari cu pensii speciale care, nu au auzit  alt zgomot ci, numai de la propriul lor curisor pretios.
Este tragic pentru ca, chiar de curand am pus un video si  o postare de la Press TV Iran, in care se declara de catre liderii talibani ca, vot sterge de pe FATA PAMANTULUI AFGANISTANUL SI ACESTA, VA DEVENI UN CIMITIR.
STIU CA NU ESTE DE GLUMA SI CAND MA GANDESC PETRU CE SUNTEM NOI ACOLO? PROST HRANITI, PROST PLATITI, IN ZDRENTE SI IN COSCIUGE  DE LA FIARE VECHI ? NUMAI ASA CA SA FIM ACOLO, PRECUM CA CINEVA TREBUIE SA FIE IN LINIA 1-A.
 Sa ne aducem aminte de cele mai mari pierderi din al 2-lea razb.mondial, de la Cotul Donului!!!
Acolo au intrat primii, romanii formati din  tigani, puscariasi, apoi romanii, si in urma lor venea armata  germana cu un aer deja victorios ! Cei scapati au mers apoi la alt dezastru, Stalingrad.
Asa si aici in  Afganistan, luptatorii americani bine imbracati, bine hranitim, cu utilaje blindate, cu sufletul prea plin de satisfactii si romanii, cu sufletul negru din cauza ca au plecat acolo din cauza saraciei, si acum sa mai auda ca lefurile mizere pentru sacrificiul lor urias comparativ cu situatia lor si a tarii, se va da cu semnul intrebarii si in 2 transe, deocamdata.
Si noi mai catolici decat papa, am promis ca vom cheltui pentru armata in beneficiul SUA, 2 % din PIB, fara sa se intoarca nimic inapoi, nici macar  pentru noi blindate pe frontul din  Afganistan.Tradatori de tara si neam sunt acesti bicisnici care, pentru a se impauna ca sunt corecti fata de altii dar, fata de proprii cetateni sunt dusmani, cu o perspectiva de criminali.
Stiu ce inseamna aceste vorbe spuse de liderii Al-Qauda si mai stiu ca, la ei tot ce este zis este ca si
facut.
Acum este pentru ultima oara atrag atentia CELOR CARE POT FACE CEVA PENTRU SCOATEREA CARNII DE TUN,  FORMATA DIN BRAVI TINERI ROMANI, PLECATI ACOLO DIN CAUZA SARACIEI CA, ACOLO  II ASTEAPTA O MARE PRIMEJDIE. AL-QAIDA NU ESTE ANIHILATA ESTE INTARITA PENTRU CA, IN ORIENTUL MIJLOCIU LUPTATORII NU RAMAN SOMERI CHIAR DACA SE MAI STING DIN  FOCARELE DE LUPTA.
Chiar acum sunt lupte in Irak. Sunt luptatori mercenari veniti din toate colturile pamantului. Ati vazut cat s-a mai mirat coalitia cand, au gasit gramezi de morti ai ISIS, din care majoritatea erau mercenari din toata lumea!!
Sa fim exigenti cu tradatorii tarii si ai neamului roman, mai ales ca si la noi este treaba militara. De ce sa varsam un sange curat romanesc ca, se se impauneze un  strain de nevoile tarii, ajuns pentru un timp limitat si printr-o schema Ponzi, in fruntea tarii! El va ramane uitat  si floarea tarii va fi ingropata in nisipurile deserturilor.
Vreti sa va dau exemple cum, in cel mai scurt timp, se  sterge orice mizerie de pe obrazul unei tari, cu ajutorul ARMATEI ?
Si vom opri acest cosmar, pentru lung timp !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu