sâmbătă, 2 septembrie 2017

Minciuna

Nimeni nu este iertat de minciuna


Foto Papesa Ioana, travestita in barbat.

De o luna suntem bombardati cu publicitatea facuta unui preot raspopit, pentru ai mari veniturile din cantari populare. De ce se face aceasta publicitate desantata la ceva ce trebuie trecut sub tacere de catre ortodoxia romana? ACEST SUBIECT TREBUIE SA FIE TABU.
Homosexualitatea a fost prezenta de la inceputurile omenirii, proliferand mai ales in randul armatelor.
Acesta este si motivul pentru care preotii ortodoxi sunt obligati sa fie insurati.
Nu acelasi lucru se intampla la preotii catolici care, nu trebuie sa fie insurati. Stim cu totii comportamentul papilor de-a lungul vremurilor. Nu s-au multumit cu libertatea orientarii sexuale la care toti inchideau ochii ci, au fost lasati cu de la sine putere sa-si ia tiitoare la Vatican care, i-au procopsit cu o puzderie de copii nerecunoscuti niciodata. A fost si un papa femeie care a nascut in drum, la o procesiune. Am avut un papa care a fost scos din mormant dupa 6 luni de la deces, pentru a fi judecat de urmasul lui.
 In anul de gratie 896, 4 aprilie, la Roma si este vorba despre  papa Formoso, al 111 papa care a domnit peste cetatea Vaticanului.
Stim  despre legaturile amoroase ale papilor, mai aproape de noi.Am vazut la tv. la o emisiune "Secrete bine pazite" ca si Papa comunist care, ne-a vizitat si pe noi in 1999,  avea si el o iubire secreta din tinerete, care il vizita in secret la Vatican cand era chemata, chiar in ultimii ai de viata ai capului catiolicismului. Dar era o persoana de o varsta apropiata cu el. Atata timp cat nu s-au urcat sculele in pod, lucrurile merg inainte.
Nimic nu e nou sub soare, totul a fost trait de milioane de oameni inaintea noastra.
Ce este trist este ca, se pangareste mitul  preotiei si se dovedeste ca este o murdarie ascunsa sub pres. Si pentru asta trebuie sa se interzica  publicitatea, la preotii proscrisi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu