vineri, 1 septembrie 2017

Mascarada


Sa nu spuneti ca acum dupa somnul de frumusete, m-am sculat cu fundul in sus:))
Dar cand am deschis televizorul am vazut cum se spala la varza cu mare spor. Chiar si la tabla si se spunea ca salariile si pensiile vor creste la Sfantul asteapta.
Se mai spunea ca,  va dura recalcularea pensiilor la 5 milioane de pensionari, cand pensionari cu  contributie sunt numai 2,2 milioane, restul cersetori, masa de manevra, la mila publica. Se mai vorbea de agricultori despre care, stim si noi precis ca  agricultorii de la sate,  prin relatii neortodoxe cu brigadierii, erau trecuti cu zile lucrate fictiv si mergeau la camp pe tarla, numai pentru a se orienta ce au de furat noaptea, sub ochii intredeschisi ai militienilor, cu care faceau parte in parte prada. Totul se fura si pontajele erau fictive, unde erau trecute rubedeniile si  cele cu nurii la vedere. Stiu precis ca noi ceilalti (de la unitatile militare), mergeau in urma si adunau ce ramanea de la jaf, in dispret total si incarcam pentru piata.
Despre salariati parca nu stim ca, se tragea de timp, se burteau analizele, se profita la greu de toate posibilitatile fentarii productiei, pe principiul stiut ca :" noi ne facem ca lucram, ei ne fac ca ne platesc".Nu mai zic de functionari care, taiau frunze la caini toata ziua!
Numai acolo unde productia era la vedere(unitatile militare ) angajatii civili erau obligati sa lucreze in acord global, in conditii inacceptabile in orice tara civilizata, pe 2 firfirei.
Dau exemplu numai instalatia de Anhidrida ftalica si maleica,de la Combm. Brazi, unde era productie  maxima pentru ca, nici o tara nu facea pe teritoriul ei, o productie cancerigena si unde si detinutii lucrau noaptea, in doua schimburi a cate 4 ore. Acolo se intra numai cu masca pe figura.
Dar ACUM ACESTE GRUPE DE MUNCA, IN LOC SA NE ADUCA  MAI MULTA MANCARE PE MASA LA PENSIE, SE TARAGANEAZA, SI ADUCE  PENSII SPECIALE TUTUTOR  NEMERNICILOR, INCLUD IN ACEST GRUP INFRACTIONAL SI PE PARLAMENTARII CU MUNCA 2 ORE X 2 ZILE PE SAPTAMANA.
Plus  lefuri uriase, masini  de ultima generatie la scara si prostituate (secretare) platite din cheltuielile forfetare, adica de noi toti.
Mai zic unii peste ocean ca mexicanii sunt prosti si ca sunt o rusine. Dar sa nu uitam ca in jurul anului 2000 au intrat cu caii in Parlament si au dat foc la draperii dupa ce, in prealabil au oprit autobuzele cu parlamentari, au blocat usile si au scapat fiecare cum au putut, daca au scapat. Dar din aceasta "neantelegere", au castigat doar parlamentarii care, au primit fiecare cate o masina ca, sa nu mai fie  prinsi in vreo AMBUSCADA.
NU UITAM IN PRIMUL RAND PE OLIVER CROMWELL, cel care la  anul 1650 a declarat razboi Parlamentului, in asa fel incat si acum il pomenesc parlamentarii din Marea Britanie. Oliver Cromwell Lord Protector, a decapitat Regele Charles 1, si a spus pictorului care nu pusese pe portretul lui, negii inestetici prin marimea lor,ca sa-i puna sa ramana pentru posteritate, asa cum este cu adevarat.
Putorile astea parlamentare au fost in  viziunea populatiilor, din vremea grecilor de acum 2500 de ani.
Nu vreasu sa va atat dar, daca nu reusim sa punem brusc capat jafului pe pielea noastra si sa nu mai fim considerati sclavii alesilor, nu vom putea porni de la 0 niciodata. Pornirea de la 0 este singura solutie, caci boala lunga este moarte sigura. Sa o lasam mai moale cu vorbele goale ca, asa ne vrea UE, adica prostii continentului. Si sa nu mai credem, ceea ce spala varza tot felul de nimicuri umane la tv. ca in anul ..... se va si iar se va.... Numai asta si trebuie sa ne puna in garda.Ei pot face totul prin ordonanta de urgenta, adica printr-o lovitura cu aplicatie imediata, chiar noaptea ca hotii, dar nu vor ca, nu au nici un interes. Ar insemna sa-si taie craca de sub picioare.
Sa auzim numai de bine, vorba lui Neculai Constantin Munteanu, de la Europa LIBERA.
PS Pana sa apara conflictul din Orientul Mijlociu geranita dintre Mexic si SUA, era cea mai fierbinte zona de pe Pamant. De aceea Pres. ales al SUA vrea sa faca un gard costand 20 de miliarde de dolari, acolo fiind poarta principala pe unde patrund drogurile in SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu