vineri, 4 august 2017

VIITOR SUMBRU

Viitor sumbru ni se pregateste !

Am citit acum foarte multi ani, o retrospectiva asupra  istoriei noastre, bazata pe conducatorii nostrii, pe luptatorii razesi sub ordinele lor. De acolo se tragea concluzia ca  acei domnitori cuprinsi prin Stefan Cel Mare, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Mihai Viteazu, etc. erau doar niste stapani primitivi care nu voiau sa-si lase pamantul cucerit si supus lor, la indemnana dusmanilor si luptatorii mergeau la lupta pentru a-si rotunji  pamanturile, cu care erau rasplatiti. Am condamnat in gand acest punct de vedere dar acum, sunt pe picior de a-mi modifica  gandirea, Ce pot sa spun de  conducatorii de acum, alesi de noi pusi pe jaf, pe  alegatori care se bucura si perpetueaza stapanirea comunista, nu pentru hectare de pamant ci, pentru 0,5 % LA SALARIU SAU PERNSIE?
Numai cu Legea Martiala pe 5 ani se mai poate schimba! De buna voie nu se va face nimic si vom ajunge cu totii cersetorii Europei.
Pentru a fi ales presedinte Victor Ponta impreuna cu Gabriel Oprea, AU DAT ASTFEL DE LEGI PENTRU A MULTUMI PE IMBUIBATII SI ATARNATORII POPORULUI. Sa le fie rusine si sa plateasca ei din  buzunarul personal si sa nu mai vada lumina zilei toata viata.
Daca imi las imaginatia sa-mi zburde dar bazata pe actiunile altora, ma gandesc la faptul ca mafiotii nostrii  de mana a 7-a, dar hoti de mana 1-a,  ne-au pus un gand rau, adica de a distruge acest teritoriu binecuvantat si pentru acest lucru, pentru a preintampina revoltele conduse de Armata i-au recom pensat cu  mita uriasa, precum pensiile dublate de salarii babane. Se stie ca daca ar actiona de partea poporului la o adica, ei nu vor mai beneficia de aceste  devalizari financiare si totul s-ar anula, chiar si intelegerile cu  UE sau NATO, urmate de nationalizare. Si asta s-ar face de un grup mic din institutiile de forta, in  cateva minute. Ati vazut  ce s-a intamplat in Chile in 1973 de pucistii militari care au rasturnat pe Salvador Alende. Spun asta ca au venit aici si socialistii din Chile, dar nu au nimerit sa plece mai repede:(
De exemplu sunt si loviturile de stat militare din Turcia din anii 1961, 1980, care au rasturnat guvernele Suleiman Demirel.
In concluzie cred ca frica de o revolta populara din cauza nemaisuportabilitatii, acesti nemernici vor sa fie siguri ca Armata Romana nu se va pune in fruntea  revoltatilor  si nu vor da cu piciorul la toate foloasele si nu o vor lua de la 0. Alta explicatie eu nu am decat aceasta ca, lichelele noastre alese de noi inteleg ca, au intins coarda prea tare si  prin serviciile secrete straine  au importat la noi contrabalansarea unui esec total, cu un final incert din care nu se vor mai intoarce pentru ca,  este prea tarziu dupa jaful facut in toate domeniile..Cei in mana, nu-i minciuna!
"Zdrobiti din fasa orice actiune de daramare si  pedepsire a acestui regim inuman  instaurat dupa 1989" !!! Asta este deviza lor !
Ursul nu joaca de voie, ci de nevoie !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu