sâmbătă, 5 august 2017

PROCENT MIC, DIN NIMIC !
De mai mult de o luna se spala la varza si la bani, pe nervii nostrii la TOATE POSTURILE DE STIRI DE LA TOATE TELEVIZIUNILE.
Ma mir ca nu le este rusine cu aceasta publicitate desantata pentru nimic. Se bate apa in piua ca, se dau procente  celor multi in timp ce pensiile de la 39 de ani dublate de lefuri la fel de uriase se trec sub tacere si in  mod las se spune ca nu se vor taia, ca este un drept castigat prin excrocherie. Acesta este un drept sa faci  pe nesimtitul pentru care, cu o noua ordine politica in Romania s-ar putea sa te coste puscaria pe viata si implicit platirea daunelor in detrimentul celor multi si muti, sa le plateasca a zecea spita din propria familie, asa cum s-a intamplat la francezi, la chinezi.
Acesti lasi care stiu sa imbarlige prostii cred ei, dar tocmai tacerea celor multi este cea mai periculoasa pentru ca, acumuleaza furie in timp ce nu pot striga, caci le taie si praful de pe toba  primite,  la asazisa pensie sau leafa mizera.
Sustin cu si mai multa tarie si convingere ca aceasta  blagoslovire a  institutiilor de forta, se face numai pentru a tine in frau nemultumirea celor multi in caz ca, se va trezi braga din venele lor. Sunt cruzi mai cruzi ca, cruzii lumii pentru ca odata schimbarea politica din tara, ei nu vor mai avea decat, gratiile de la celule si nici acelea.
Cu cat lasam acesti infractori de mana a 7-a sa ne suga pe noi prin bugetul tarii, cu atat mai rau va fi pentru ei si pentru noi caci, noi acum platim prin jerfa  vietii noastre  scurtata prin boli, din cauza traiului greu pe care il ducem zi de zi. Ati vazut ce burtosi sunt ACESTI CALAI, CARE NE CALARESC PRIN  MANCATOARELE DE CACAT CARE, NE POLUEAZA FONIC TOATA ZIUA SI TOATA NOAPTEA.
Fara aceste cozi de topor nu ne-ar putea tine in lanturi, acestea spunandu-ne tot timpul ca maresc si iar maresc, cu finalitate 0 barat.
Vedeti cum se poate tine in cotet un popor intreg dezinformat! Caci nu stiam nimic de aceste  venituri uriase ale capuselor bugetului tarii daca, acum ziaristii nu descopereau aceasta crima la  viata unui intreg popor. 100.000 de pensii  speciale(pentru ce speciali sunt acesti infractori ?) ar acoperii 4 mil. de pensii obisnuite ale celor care au contribuit la pensie.
De la toamna trebuie ori sa ne luam hamul si prastia, ori sa ne ridicam la lupta pentru noi, nu pentru ei. Caci daca asa cum se spune, rusii vor trece granita de nord,  noi vom fi sacrificati nu generalii  cu stele de cacat, primite la ultima cufureala a mafiotilor alesi, tradatori de neam si tara.
Aceste nenorociri le-am mai trait si nu ne-am invatat minte. Acum trebuie ca populatia sa fie informata si sa inteleaga ca a tine in carca noastra acesti imbecili votati, nu ne ajuta cu nimic prin minusculele procente, adaugata la pensiile sau lefurile la fel de minuscule. Daca nu vom face asta ne meritam soarta cu prisosinta si vom fi blestemati de urmasii nostrii carora le punem in carca si pensiile speciale uriase, asa ca sa fie si ei  cu vietile distruse, pentru 5 sau 7 procente din nimic.
Ce zicea Ioana D'Arc? Daca nu noi atunci cine ? Daca nu acum atunci cand ???
Singurul lucru bun care se face in aceste momernte, este  trezirea  patriotismului de catre mass-media prin aducerea la cunostinta contemporanilor a victoriilor Armatei Romane din primul Razb.Mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu