miercuri, 23 august 2017

Nu dau nume...

Nu dau nume pentru ca le stiti

foto caricatura MM.

Am vazut ca de fiecare data se ridica osanale, eludandu-se adevarul despre o Printesa a Europei.
Din ceea ce am ascultat la posturile straine interzise in Romania comunista, adevarul la cald,la fata locului este ca un accident de masina a pus capat zilelor unei  foste actrite americane, umflata cu pompa ca, mare geniu in actorie, frumusete rapitoare, bla bla bla.
Totul nu este decat o parodie pentru a  alimenta  fictiunea unora, carora le place sa se stie ca exista o viata romantata de printese din povesti. Atunci s-a spus ca nu a fost  nimic adevarat si ca s-a umblat la franele masinii, cu toate ca se stia ca una din ficele ei,  plecase cu masina sa o aduca acasa.
Sa lasam maimutareala si sa spunem lucrurilor pe nume, adica adevarul adevarat, adica a fost o crima musamalizata.
Acest print de sange albastru, sotul ei, cu o familie veche de aproape o mie de ani, a crezut ca este suficient sa fie cel mai mare, peste o tara de cateva hectare, SI POATE AVEA CEEA CE-SI IMAGINA CA VOIESTE.
ESTE ADEVARATA ZICALA CA, ATUNCI CAND TE INSORI, IEI NEVASTA CU TOATE  BAGAJELE BUNE SI RELE, NEAMURI BUNE SI NEAMURI PROASTE.
Asta s-a intamplat si in cazul de fata cu actorii pe care nu-i numesc dar, despre care stiu ca stiti poate mai mult ca mine.
Acest print cu sange albastru dar, cam decolorat a stabilit ca vrea sa se insoare si cu cine ? Cu cea mai in voga si mai  desantata beneficiara de publicitate din vremea respectiva, popolaritate poate chiar la care contribuia o organizatie....
Insa ce nu stia printul era ca, nu se putea pune cu Mafia americana si viata lui mult visata pana la creasta vietii, il va face sa inteleaga ca, ce credea el,  ca va fi singurul beneficiar si care ii demonstreaza cat este de neputincios. Viata acestul cuplu era numai de fatada si cand printesa X, cu o frumusete comuna caci, sa nu o uitam pe Marilyn care  a fost socotita cea mai frumoasa femeie a sec.XX, si pana acum nu se prevede ca alcineva ii va lua locul si in sec.XXI, era umbrita de faptul ca, era "amanta de serviciu" a unui mare lider al Mafiei americane.
Cand o chema la "raport" inghitea oceanul si mergea acolo unde era chemata, fara remorca, adica printul de sange albastru si el nu avea curajul sa mearga, pentru ca nu se mai putea intoarce.
Azi asa, maine asa, acest print a hotarat sa ia o atitudine radicala si sa termine cu joaca asta a cuplului de printi fericiti. Ce a urmat ati citit si dvs. chiar fara sa dau nume.
Era condamnat ca pana la moarte sa accepte ceva, care nu era de acceptat mai ales de catre un print caruia i se ridica osanale ca, fiind nobil absolut pe cativa km2, dar inghesuiti cu palate si fara alta sursa de venit decat publicitatea desantata, facuta unor multimiliardari cu cocotele lor de lux,  perimate si cu un singur neuron si ala vestejit.
Ca sa conchidem, totul era  falsificat si ceea ce parea  o vitrina, era o mocirla morala si acest Print cu Printesa lui "europeana" nu se puteau opune liderilor Mafioti si la un singur semn al lor era Azorel cu Zarzarica, ea pleca si el statea pe loc rumegandu-si nervii.
Am fost indignata cand era numita in emisiunea cu pricina Printesa Europei de o frumusete rapitoare ca, a unui miliard de femei de pe pamant, virtutea intruchipata, bla bla bla. Acesta este adevarul adevarat, descris la cald de catre presa internationala, atunci cand s-a intamplat "accidentul", si vinovatul a fost cainat ca un print vaduv, indurerat de moartea icoanei  continentului, fara sa aiba mila nici de propria fiica, care era in masina. Nu a fost ceea ce s-a perpetuat si s-a compus pentru ochii si mintile celor carora le place  sa-si imagineze filme cu printi si printese care, au trait fericiti pana la adanci batraneti si poate mai traiesc si acum.....:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu