vineri, 25 august 2017

Nimic nou sub soareAm citit acum un articol foarte lung de la Anti-Media in care se spunea ca schimbarea tacticii pres.ales al SUA, se datoreaza faptului ca industria militara americana  lucreaza pe stoc.
Si de aceea s-a stabilit continuarea luptelor in Afganistan.
De aceea imediat dupa terminarea celui de-al doilea razb.mondial americanii lucrand pe stoc, au hotarat sa bage evreii in Palestina cu forta si apoi  cu promisiunea viitorului pres.Kennedy catre Mafia americana detinatoarea majoritatii industriei de armament in aceea perioada, ca va ataca Cuba, a fost ales intr-o noapte nu la masa verde, dar fata in fata (vorba lui Maria Banus) promisiune facuta de tatal viitorului presedinte catre capii Mafiei, promisiune netinuta si apoi consecintele s-au vazut la uciderea lui in 1963.
In concluzie sa nu credem ca odata cu anihilarea unor teroristi, America impreuna cu statele coalitiei se vor potoli si acolo si peste tot in lume, va cuege numai lapte si miere. Nici gand, se vor cauta asa cum se cauta acum, alte zone care vor fi transformate in focare de razboi pentru a tine in actiune industria de armament si pentru testarea viitoarelor arme tot mai sofisticate.
Toate astea prin saracirea populatiei pamantului si prin foamete, analfabetism si boli cu virusi tot mai rezistenti.
Noi pamantenii am avea ce face dar, ne urnim greu si cand ne urnim este prea tarziu.
Mi-am adus aminte ca in istoria Europei s-a spus cu argumente ca, anul cu cea mai mare foamete a fost  anul 1000, cand conform proorocilor venea sfarsitul lumii. Populatia nu a mai cultivat nimic si au asteptat sfarsitul, dar sfarsitul nu a venit, insa stand degeaba a venit pe lume o populatie intr-un numar urias si care trebuia hranita, dar cu ce ???
Cand vom ajunge sa nu ne mai tina Pamantul, abia atunci vom intelege ca am ratat o mare sansa si ca vom fi rariti precum graul dintre buruieni si nu invers, fapt care se executa cu discretie si acum.
Bine ca eu atunci nu voi mai fi sau, poate mai curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu