duminică, 13 august 2017

Nationalism

Nationalismul ...singura solutie....


Azi noapte violente intre NATIONALISTII din SUA, Virginia si antirasisti.

De-a lungul timpului pe bloguri si nu numai, m-am straduit sa tin flacara NATIONALISMULUI treaza, dar nu inspirata de alti nationalisti din  alte tari numai. NU AM REUSIT IN TOTALITATE.
A fi reusit ar fi insemnat sa urnesc din loc acest atelaj, care la noi se numeste NATIONALISM si sa nu mai fie a cincea roata la caruta. Eu am fost invinsa fizic, dar nu mental si psihic. Actiunile asupra mea concertate de catre institutiile orasului si izolarea de familie, nu a dat roadele sperate.
NATIONALISMUL dintotdeauna este dusmanul coruptiei, legilor strambe, tradatorilor de tara, taraganelii, injosirii  poporului din care face parte prin nastere, si care este mereu gata de lupta.
Vad cum in Gaza se spune ca liderii HAMAS stau in Dubai la hoteluri de 5 stele. Dar ce ar vrea sa faca? Sa stea in bordei ? Toti liderii  dau importanta conditiilor de a  creea strategii nelimitate, dar cu folos.
Ai nostrii infractori de mana a 7-a,  devalizatori de tara, fara nici un merit decat acela al minciunii si osandirii oamenilor si vanzarea bogatiilor tarii, beneficiaza tot timpul de conditii excelente platite de noi, prin needucare a noilor generatii, prin sanatatea subreda si  condamnarea la moarte a celor care ii intretin.
Ce fapte de viejie au facut ?
Numai NATIONALISMUL reda  demnitatea unui popor ingenunchiat. Degeaba cautam retete miraculoase, reteta miraculoasa este in noi si numai in noi, exprimata prin forta daca altfel nu se poate.
NATIONALISMUL sta la baza fiintei unui neam si garantia unui viitor perpetuu.

PS Un  popor neinstruit, nu este bun nici pentru carne de tun.Va readuc in memorie INVADAREA DE CATRE JAPONEZI A MANCIURIEI (1931). GRUPURI MICI DE JAPONEZI  PROVOCAU AMBUSCADE CHINEZILOR  URMATE DE PAGUBE URIASE DE MII SI ZECI DE MII DE LUPTATORI CHINEZI. ASTA SE DATORA ANALFABETISMULUI CHINEZILOR carora nu avea cine sa le citeasca ordinele de la conducatorii militari. Chinezi au infiltrat in armata  tineri care, macar stiau sa citeasca pentru a  se afla ordinele. Si astfel pierderile  luptatorilor s-au injumatatit. Vedeti cat de importanta este instruirea in orice domeniu, chiar si acolo unde prin numarul mare,  vietile conteaza mai putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu