duminică, 27 august 2017

Aripi

Sa dam aripi viselor


In fiecare seara asistam la tv. pe toate posturile, concusurile celor mai tari mincinosi ai tarii.
Acestia  sunt dirijati cu o bagheta invizibila, de catre moderatorii concursurilor de minciuni sfruntate si astfel stimulandu-i sa dea tot ce pot, din posteriorul lor pretios, printr-o hemoragie de flatulatii puturoase.
Dar sunt sigura ca majoritatea telespectatorilor inteleg perfect ca, toata aceasta sarabanda a minciunilor, sunt numai pentru a tine atentia privitorilor ocupata si nicidecum pentru a schimba ceva ci, doar ceva mic si negru in viitor, peste 10 - 20 - 30 de ani.
In afara de cateva personalitati in materie de finante si a unei doamne de la Timisoara, care in putine cuvinte spune ce este de spus, restul sunt  niste nemernici care, ne cred pe noi niste ignoranti numai buni de prostit, si asta pentru a trage de timp pana la judecata finala, care sper ca nu va intarzia prea mult, nu de alta dar, nu mai avem rabdare.
V-am mai spus ca si in alte tari, ca si in dec.1989 la noi, printr-o trasatura de condei si sange mult, s-au anulat toate vechile nemernicii si acum astfel trebuiesc anulate pensiile speciale, infractorii speciali, prostituatele de lux speciale, dar platite de stat din banii nostrii ai tuturor, un sistem juridic special. si la ghena istoriei cu ei. Cu pierderi minime speram,  din nucleul ardent, care trebuie sa aiba rolul pasarii Phoenix.
Incadrarea in functii cheie a unor persoane care dau bine la pat, chiar daca sunt vestejite (gusturile nu se discuta) si doar cu un neuron anemic,  totul este relativ, au dus tara de rapa si pe noi odata cu ea.
Sa incepem prin a formula un protest, cu termen ferm de realizare, prin care sa cerem cenzurarea emisiunilor care prin mincinosii invitati, isi bat joc de inteligenta romanilor.
Numai asa, stopand hemoragia de dezinformare, putem purcede la curatirea societatii de lichele, de cei care tin tara pe loc, incepand cu votantii, din care multi prefera sa nu gandeasca ci, sa gandeasca infractorii verbali de inceput, apoi activi, pentru ei.
Cand ne vom apuca de treaba serios, dandu-le un sut in chiur virtual pentru inceput, la toti mancatorii de cacat, abia atunci  speram sa vedem mai curand luminita de la capatul tunelului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu