duminică, 6 noiembrie 2016

Curaj nebunأخبار دولة الخلافة الإسلامية على موقع „حي على الفلاح الإخبارية”
http://www.ghjg.tk/
http://www.ghjg.tk/
حي على الفلاح الإخبارية
حي على الفلاح الإخبارية
ghjg.tk

Lupte violente la Mosul acum. Si combatantii antagonisti, se mira de vitejia iesita din comun de care da dovada ISIS. Orice am zice  doar ca sunt niste fricosi nu putem zice. Si vad ca, in permanenta ei discuta despre europeni cu denumirea de CRUCIATI, si cruciatii s-au evaporat de aproape 1000 de ani:(
Vedeti cat de adanc a patruns in memoria lor  campaniile de cucerire a asazisilor  necredinciosi apreciati de ei.

Cred ca ISIS se inscrie in randul miscarilor cele mai violente cu radacinile in Fratii Musulmani dar, care SA NE FIE INVATATURA DE MINTE, SA VEDEM CE INSEAMNA RELIGIA.
In Egist dupa primavara araba au castigat alegerile cu peste 60 % Fratii Musulmani si  mai marii lumii nu au vrut sa-i puna in functii, dar ei fiind dati la o parte sunt mai indarjirti si cu asta mai periculosi, vedem ce miscari paramilitare si militare violente au aparut in Orientul Mijlociu, ca ciupercile dupa ploaie.

Si noi ce vom face daca vom fi aruncati aici la noi, in  groapa cu lei ???

Baghdadi called on the jihadists fighting in Mosul to "wreak havoc". "This raging battle and total war, and the great jihad that the state of Islam is fighting today only increases our firm belief, God willing, and our conviction that all this is a prelude to victory," Baghdadi said in an audio recording released online by supporters.
Reuters

Astept pana maine dimineata sa mai pun stiri  proaspete si poze despre luptele  furibunde duse chiar acum cand noi vorbim si stirile sunt blocate si pe You-tube.
Vreau sa mai apuc sa vad ce fac ai nostrii atarnatori ca rezervisti(numai unul cunosc eu drept lichea), tigani , nationalitati conlocuitoare cand, Romania impreuna cu  locatarii ei, vor fi scosi la tabla istoriei.
As vrea ca ei sa fie tratati asa cum erau tratati din vremea lui Alexandrtu Macedon, erau pusi in linia intai ce mai rai  vietuitori. Si asta s-a perpetuat pana la al doilea razboi mondial, cand in fruntea armatei romane la comanda lui Ion Antonescu  in ziua de 22 iun.1941 "Ostasi va ordon treceti Prutul", nu au fost cei mai buni cei care au trecut primii, doar condusi de de cei mai buni comandanti, au fost ca in fiecare  deschizator de drumuri in lupta, infractorii, tiganii,  si toata murdaria societatii de care trebuie sa ne lepadam, ultimii au fost nemtii:))) si drept recompensa asa cum au facut toate armatele, cei care scapa cu viata din linia intai, sunt stersi de vina si  raman cetateni onesti, care au participat cu vitejie drept carne de tun,  fiind iertati de Dumnezeu si de societate. Dar cati au scapat, caci dupa aceea a urmat Stalingrad cu blocada de peste 900 de zile.
Dar cu Dumnezeu inainte! Amin !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu