duminică, 6 noiembrie 2016

CORECTITUDINE


Corectitudinea politica si globalizarea totalitara
CORECTITUDINEA POLITICA si GLOBALIZAREA TOTALITARA a “noii ordini”  distruge familia, traditiile, elitele si ierarhiile consacrate: “.

Acest batran senil numit Soros, in loc sa-si vada de  problemele batranetii lui, accepta sa faca pe banii lui  tot felul de experimente pentru distrugerea unor popoare, care au fost prostite prin tot felul de subterfugii criminale.
Tara noastra merge pe panta autodistrugerii si aceste organizatii mafiote constituie vehicolul pentru grabirea  schimbarii hartii Europei. Tot ce se intampla in tara incepand cu conducerea tarii, preocupata numai de a distruge banul public, si nu in ultimul rand societatea civila si  institutionala din tara, dovedeste ca au un singur scop si acela de a  minimaliza  si a ridiculiza societatea in  ansamblul ei. Transformarea nulitatilor din societate in  membrii de vaza ai comunitatilor, ca port drapelul asezarilor respective, arata pe ce drum suntem impinsi sa mergem, spre pieire. Politia  impusa ca un accesoriu al democratiei pus la butoniera mafiotilor, se vrea a tine societatea pe loc, sub talpa jegoasa a gunoaielor societatii dar, care  sug bani nemeritati cu nemiluita prin toate formele existente, de la pensii uriase, pana la ingenunchierea in fata infractorilor si tiganilor. Transformarea  Primariilor  din institute pentru punerea in aplicare a ordinii publice, in  hogeaguri cu pensionare vestejite, care sa mai tina treaza  scanteia nemerniciilor militienilor comunisti, si tinerea pe linia de plutire cu sanse de victorie a celor platiti de noi, pentru a stopa societatea si a arata ca nu se poate nimic a se face, cu aceste  scursori sau doar glume ale societatii. De aceea nu se  ia nici un avant pentru ca inca de la baza societatii care, trebuie sa aiba un exemplu si a se supune regulilor pozitive, nu se face nimic si constituie piedica pentru exemplul concret, dinamic si avangardist.
CEA MAI MARE LOVITURA DATA NOUA, PE TERMEN  ACTUAL, MERDIU SI LUNG ESTE DISTRUGEREA EMBRIONULUI DIN CARE SA SE DEZVOLTE CAPACITATEA VIZIONARA A UNEI NATIUNI.
Cand vedem ca aceste mizerii sunt scoase la lumina, oricare dintre noi, ne simtim ca niste tradatori de tara, dar ce trebuie facut macar pentru ca  istoricii sa vada ca, au fost oameni care au inteles, dar nu s-au putut impotrivi taifunului  care ne-au sters din exterior, cu ajutor din interior  si mai ales de institutiile care trebuiesc sa vegheze la a nu se intampla astfel de derapaje, cu consecinte uriase negative pentru neamul nostru?
Daca precum Fat Frumos nu creste dezvoltandu-se un nucleu de patrioti adevarati, bazandu-ne pe voluntariat, nu putem nici macat sa visam la oprirea cu propriile piepturi, si blocarea coarnelor acestei nemernicii pusa in  slujba unei masinarii  internationale.
Aparitiile la tv. a celor care trebuie sa ne reprezinte si sa ne dea imboldul pentru viitor si nu sunt decat niste gangavi care nu au nimic de spus ci, doar pentru a se auzi vorbind ei si familiile lor. Adunatura de vorbe, sunt niste  conglomeratii de cuvinte resapate  din cele din vremea anilor 1950, nu ne spune nimic nou. Macar nu sunt originali, dar se vede ca societatea nu a avansat si a ramas prizoniera  vorbelor:"spala varza " si "da-i inainte cu tupeu". Trebuie schimbata schema adresarii in fata oamenilor, pentru a le merge la suflet si a le da imboldul iesirii la iveala al patriotismului si asta este  prima treapta cu care trebuie sa incepem urgent.
SPER SA NU PICAM IN DEPRESIE SI DISPERARE.
REVIGORAREA NATIEI SE FACE NUMAI DIN INTERIORUL NOSTRU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu