luni, 7 noiembrie 2016

Alegeri


 Alegerile din SUA au efect mai mare asupra cursului drumului parcurs de Romania, decat alegerile scalambate din Romania :)))

Va spun cu mana pe inima putin rusinata fata de mine  ca, astept mai nerabdatoare alegerile din SUA fata de cele din Romania. Stiu precis ca in situatia militara din zona, americanii chiar daca cu pierderi mari omenesti din partea noastra, pot  avea un rezultat pentru viitorul nostru. In privinta acestor lichele de la noi, care se bat pe ciolan fara nici un cuvant despre noi, cei multi si viitorul nostru, chiar nimic despre  un  conflict militar aici, cand ei dupa ce au spoliat toate bugetele tarii, isi vor fi luat zborul croncanind a paguba pentru noi, asa cum croncanesc ciorile si vulturii rotindu-se deasupra cadavrelor,deci cei de la noi nu merita decat..... Impasibilitatea  turnata in ADN-ul sangelui nostru dupa cucerirea sovietica, isi arata roadele. Dar sa stiti ca poporul nostru nu a fost astfel si daca erau fascisti asa cum spun unii inconstieni, facand jocurile dusmanilor nostrii, ei hotii nu mai erau la ciolan acum, umpland  paginile revistelor de scandal cu distractii  paradisiace, cu nunti, botezuri, gand de maritis, excursii, aratandu-ne  degetul mijlociu(la figurat), fara griji de viitor si referitor la banii furati, ne arata  degetul mare intre degetul aratator si cel inelar.
Dar nici cu candidatii la Presedentia SUA nu imi este rusine. In presa araba sunt zugraviti in caricaturi ca pe "Comicii vestiti ai lumii". Dar s-a spus ca  acolo in America spre deosebire de la noi in Romania, odata alesi presedintii nu sunt lasati de capul lor ci, sunt supusi vointei comisiilor formate din cei cu experienta in politica interna si mai ales externa, alegandu-se cea mai buna solutie in fata oricarei provocari. Aici odata alesi, impostorii sunt lasati sa faca ce vor, sa fure tot si daca se poate sa faca si caca pe capul nostru, unul cu mot sau moale dupa preferinta.
Nimeni nu are nimic de spus si asa noi mergem inainte, adica inapoi ca racul.
De aceea va spun sincer ca, sunt mai interesata de rezultatul alegerilor din SUA, decat de perpetuarea lichelismului desantat, fara nici o schimbare pentru noi din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu