miercuri, 6 iulie 2016

SUSTIN IESIREA DIN UE


IMI REAFIRM SUSTINEREA PENTRU UKIP SI ALEGEREA LOR, IN URMA REFERENDUMULUI, PENTRU IESIREA DIN UE.
Totul este o prefacatorie pentru sustinerea in continuare pentru un timp viitor limitat si incert a face parte din UE (SI  NOI ROMANII NE TINEM AGATATI CA A CINCEA ROATA LA CARUTA SA FIM SI NOI ILUZORIU IN LUMEA BUNA. DAR SUNTEM LA COLT PE COJI DE NUCI, PEDEPSITI MEREU).
Asta pentru a se ajunge la intelegerea fara voia pamantenilor, stabilite de cei care s-au autointitulat stapanii lumii. Intelegerea de a se forma o conducere a lumii comuna si un guvern unic.
Acum vor sa mai urce o treapta in a indobitocii pe cei neavizati. Adica sa se continue mizeria inceputa prin spolierea popoarelor si aducerea lor in saracie lucie, pentru a fi usor subjugati si dirijati, fapte ce nu au decat un singur scop. Ca o mana de neispraviti sa conduca Europa, apoi lumea care nu are nici o capacitate  intelectuala sau de a previziona viitorul pentru binele tuturor, doar o gandire retardata, comunista. Ati vazut ce a spus si Nigel Farage ca toata adunatura aia de la Strasbourg sau Bruxelles, de frica carora murim noi, sunt niste Neica Nimeni care nu au nici o meserie, nu au muncit niciodata, nu au avut carte de munca si nici nu au de gand sa munceasca ci, doar sa se imbogateasca pana peste poate, ca ultimul tigan bisnitar. Se adapa din gandirea lor.
Parca astfel de lichele analfabete, lenese, proaste dar, destepte la furat in stil mare si mafiot avem si noi.
Sa nu ne mai facem iluzii ca, a zburat puiul cu ata si ce a fost nu va mai fi si ca tarile s-au trezit si mai devreme sau mai tarziu, aceasta cosmelie formata din carti de joc de carton, se va darama la primul stranut si banditii care ne tamaiaza cu flatulatiile lor, vor trebui sa-si ia hamul si prastia si sa se duca in lume, daca nu inainte vor ajunge in streang pentru crima impotriva umanitatii si nu stiu daca englezii nu le-au luat scaunelul de sub picioare deja la Referendum si acum se mai zbat si ei crezand ca le va sari cineva in ajutor, dintre cei prostiti si netreziti la realitate inca.
Cu tarie si demnitate sustin iesirea din  UE, nu-mi este frica de nimeni si nimic, sa-mi afirm convingerile in urma experientei personale si nu retrag nici o litera din ce am scris si sustin in continuare cu tarie, fara frica de cei care vor sa ne intimideze. Zarurile au fost aruncate!(vorba lui Iulius Cezar) Sa le fie rusine celor care s-au lasat dusi de nas tradand si au saracit si inrobit popoare bogate dar, nevinovate, neinitiate si neinformate.
Nu inteleg timiditatea nejustificata a NATIONALISTILOR care nu au inteles inca ca, acum este vremea lor si nu trebuie decat se sa arunce pe caii mari frematatori, care ii asteapta inseuati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu