sâmbătă, 30 iulie 2016

Bazele viitorului


 Acum se pun bazele viitorului omenirii

Bine ca am trecut si de aceasta cioaca(cu toate ca Cioaca este inca pentru multi ani la puscarie ) CUM CA VINERI 29 IUL. VINE SFARSITUL LUMII.
Numai cei cu mintea scurta au putut crede asa ceva, mai ales ca astfel de zvonuri, sau date ca certitudini sunt frecvent contrazise de realitatea imediata.
Insa ce ma preocupa pe mine, este diversiunea cu debarcarea  lui Assad, Pres.Siriei, incepand cu 1 august ! Ma gandesc ca  dupa stirile din  martie pornite in forta apoi, tacere si in ultima luna iar  diversiunea este reactivata si acum liniste, a fost facuta cu un scop. Scopul este acela de a lasa  mai moale  indarjirea impotriva  sacrificarii miilor de oameni nevinovati, de catre interese straine lor.
Ba chiar eroul nenorocirilor si-a pus cenusa in cap!
Gresala a fost facuta cu multe zeci de ani in urma cand, s-au implicat americanii care, intervin fara nici o miza sentimentala cum ca ar  salva leaganul civilizatiei mondiale, la ei este o problema gandita  financiar, ca un business. Ei, cum se spunea cand eram eu copil ca din toate confruntarile mondiale in care s-au implicat voluntar. americanii au iesit invingatori si mult mai bogati, asta si pentru ca la ei pe teritoriul lor nu a avut loc niciodata un razboi asa ca in Europa si acum in Orientul Mijlociu, devastator. Dar legea in  gandire a occidentalilor care  precum a nababilor, traiesc numai pentru a consuma  ce au furat sau inselat de la altii CREZAND CA ACEST FESTINA LENTE ESTE INEPUIZABIL SI INTERMINABIL pentru urmatoarele milioane de ani.:)))
Implicarea trebuia facuta prin ingradirea exportului conflictului de acolo de mii de ani catre Europa, mai ales intre suniti si siiti, si cautarea in mod diplomatic a reduce la minim cruzimea exportata si intaratata de UE.
Nu trebuia zgandarit musuroiul cu furnici canivore. DAR DUPA CE CA NU S-AU IMPLICAT NICI IN TARILE UE, URECHISTII,NU AU  FOLOSIT SERVICIILE SECRETE PLATITE DIN BANII CONTRIBUABILILOR INOCENTI, ATENTI NUMAI LA CE SE INTAMPLA LA VARFUL NASULUI LOR DE PINOCHIO, acum sunt constatatori infantili.
Sa ne aducem aminte de situatia cand fete din Belgia mergeau in Siria si se intorceau cu sacul plin, il desertau la famiilii sau la casele de copii si se duceau inapoi dar, nimeni nu intreba de ce faceau aceasta naveta ?
Si eu am postat acum mai mult de un an apelurile ISIS precum ca, fiecare din simpatizantii lor, sa ramana pe loc acolo unde sunt, sa nu vina in Irak sau Siria si sa actioneze cum cred ei ca este mai bine pe loc. Dadeau si alte indrumari pentru a le fi de folos pentru reusita actiunilor.
Dar aceste inventarieri ale greselilor facute cu nemiluita sunt tardive, raul a fost facut. Parjolul din Orientul mijlociu nu se va termina niciodata pentru ca, are un trecut violent, experimentat in peste 2000 de ani, dovedind cruzime maxima, intaratati de  europenii care au  venit acolo  facand aceleasi blestematii ca si ei.
Eu am retinut  doar ca  siiti sunt un sfert din numarul total de  luptatori, din care face parte in  principal  Iranul si Hezbollah, in timp ce sunitii  care cuprind si pe ISIS, Al-Qaida, sunt trei sferturi.
Si unii si altii au dat dovada de vitejie de-a lungul secolelor macinandu-si energia in conflicte zonale, dar acum experienta lor s-a  extins si pe pielea europenilor actuali, condusi de niste babe de la radio sant.
Nimic nu este mai ucigator pentru  acest continent decat, de a deveni  terenul de joaca si antrenament pentru acesti spioni inascuti  formati ACOLO DE PE VREMEA ROMANILOR, CU CARE, CA STAPANI NU S-AU IMPACAT NICIODATA SI LOVITURI DEVASTATOARE AU FOST DATE SI GUVERNATORILOR SI IMPARATILOR PUTERNICI DE ATUNCI AI LUMII.
Mai bine ar renunta la aceasta mandrie de  taran analfabet, ar intra in negocieri cu ei si ar opri macar la granitele lor macelul. Mandraia asta cavernoasa seamana cu vorba din popor: "iesi Ioane de sub pat, nu ca am ambitie de barbat ".
Mai marii lumii au datoria fata de omenire sa gandeasca si sa faca tot posibilul pentru a restrange conflictul, acolo unde se desfasoara de mii de ani, fara posibilitatea opririi lor. De aceea vechii dictatori de acolo, asa cruzi cum erau priviti, macar tineau in frau violenta si pe loc. Dorinta de a pune mana de petrolul lor,  a fost mai puternica si s-a zis ca ruperea zagazurilor va fi  o posibilitate de  imbogatire mai mare, a celor care se credeau stapanii lumii, de acolo de pe fotoliile lor, pline de flatulatii, care le-au aburit si gandirea si au adus Europa in nesiguranta si deznadejdea de azi.
Negocierile sunt o solutie de inceput care, isi va arata valabilitatea in scurt timp, apoi... poate vor veni alte generatii cu mai mult de un neuron in tartacuta lor seaca, din start.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu