marți, 29 martie 2016

Primul molau al tarii


Daca este sa fac o recapitulare pentru ce a fost pe banii si fala noastra acest prim molau al tarii in TURCIA, CE GASESC ?
Vizita in Turcia cu consoarta minijupista a fost facuta PENTRU STRICTA PLACERE PERSONALA A ACESTUI CUPLU "DE AUR"
A angajat o constructie a unei Moschei in Bucuresti  fara nici o consultare civica sau politica si nefiind nevoie. Asta a dovedit ca molaul nostru presedinte este tributar conditiei lui de profesoras provincial si pus in fata unui politician uns cu toate alifiile si cunoscandu-si interesele ca Pres.Turciei a dovedit crudul adevar, nu te poti prezenta  in fata unui cal pur sange cu o martoaga rapciugoasa.
Eu cred ca este urgenta nevoie de a analiza  capacitatea intelectuala si sociala a acestui malai mare de a ne reprezenta interesele in politica externa si starpirea din radacina a plimbarilor  fara rost, pe banii nostrii si cei care sunt interesati sa nu fie lasati sa profite de prostia lui.
Nu am spus asta cu rautate ci, pentru a ne gasi omul potrivit pentru a ne apara interesele si nu numai a ne cheltui bugetele.
Fiecare in societatea de varf sa fie  pus la locul lui, nu in varf fara nici o competenta decat doar ca:"sunt un barbat grijuriu si imi plimb nevasta". Asta poate sa o faca si unul neansurat.
Dupa ce ca suntem mulsi de toate  cele, din tara si din cadrul UE, mai plecam si ca un caine sur la vanatoare, nesfatuit intr-un moment nepotrivit si fara a previzualiza cerinte care pentru noi par minore dar, pentru gazdele noastre sunt majore, prin care isi dovedesc superioritatea fata de .....
Aceasta activitate de vilegiatura trebuie sanctionata prin alungarea din fruntea tarii si mai bine sa lasam locul liber un timp, pana se mai limpezesc apele, sa nu inrautatim situatia politica si a bugetului tarii prin  persoane care nu au ce cauta acolo, nu fac decat rau tarii si de comunicarile de pe facebook ne putem lipsi fara grija. Lipsa de activitate a materiei cenusii, fiind neexersata, pana la 55 de ani si deci irecuperabila, este evidenta si fara cateva propozitii scrise pe facebook de altii mai putin natangi, dar care il compromit si mai mult.
Un provincial nu poate recupera nici in 100 de ani experinta unui bucurestean si nu suntem dispusi ca aceasta trecere sa fie facute pa pielea si compromiterea tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu