miercuri, 27 ianuarie 2016

TARA PIERE SI BABA SE PIAPTANA


Foto: In imaginatia mea arabul reprezinta organele de ordine, Politia si Primaria si camilele reprezinta tiganii si infractorii.
In poza nu stiu la ce foloseste urina (explicatia la poza este ca arabii venereaza camilele) dar, pentru organele de ordine reprezinta ceaiul de dimineata care le  da vigoarea de peste zi..

Vorba aceea, pe noi romanii arde camasa si parlamentarii dau legi de interzicere a  fumatului in spatiul public.
Cand infractorii parlamentari au rezolvat toate infractiunile de coruptie, inclusiv ale lor, se pot apleca si asupra fumului din gaura de la covrig.
Si in acest moment tara este jefuita, toate nulitatile se plinba cu masini cu escorta, au liber sa debiteze tot felul de prostii la tv. fara a fi incatusati pe moment, administratia din  judete face legea dupa miscarile din popou ale tuturor japitelor mai tinere sau mai batrane, activate din epoca de aur, si pe noi ne intereseaza nimicuri.
Eu nu mai am nici o asteptare de la nimeni, decat de a pune mana pe toroipan sau mai rau.
Exemplul din Orientul mijlociu ne arata ca cele mai crude pedepse nu eradicheaza coruptia. Sunt nedreptati legate de religie dar, sunt dese  infractiunile de coruptie. Ati vazut ca iranienii sunt printre cei mai mari betivi din lume, cu toate ca acolo este interzis alcoolul si pedeapsa este cu 80 de lovituri de bici pentru cei prinsi. Dar risca !
Chiar acum se anunta la tv. ca au fost arestati 3 politisti fosti SEREISTI in Ploiesti, Ploiestiul fiind adus adus in starea de faliment.
In subsidiar se ocupa pentru safisfacerea orgoliilor paguboase pentru victime,  prin foste cadre securisto-comuniste, pedofili, servitoare  sexuale la varsta senectutii, beneficiari tigani si  handicapati inchipuiti, care au primit locuinte sociale  contra serviciilor sexuale pentru Primarie si Politie. Sa se mearga la radacina raului pentru ca, aceasta atitudine a atras atentia partidelor si miscarilor radicale ale lumii, punand in  pericol securitatea statului, in aterntia marelui licurici si distractia nemernicilor, va aduce prejudicii  datorate faptului ca, organele se folosesc de femei, pe care altii nu dau nici o ceapa degerata, tigani, infractori hoti din apartamente rude cu trei sferturi dintre politisti si pe cei care dezonoreaza tara aruncand drapelul tarii la gunoi. Pot aduce si eu in spatiul public, aceste ocupatii colaterale murdare ale celor pentru care ar trebui sa constituie  ocupatia de baza pastrearea renumelui tarii si nu a  satisdfacerii  orgoliilor, tiganilor, curvelor si substituirea de persoane care isi bat joc de Politia Ploiesti Ex. Brandusa, care tipa ca reprezinta Primaria, batand in usi, furand acte si legitimandu-se cu tipete ca este "organul" POLITIEI PLOIESTI IN BATAIE DE JOC. Nu e de gluma ca, dau amenzi si prelungesc magaria in Justitie. Si asta zeci de ani.
A sosit vremea curateniei fizice, morale  si prin lipsire de libertate, a celor care  cred ca a fi idiot este o lauda si prin asta sa se atraga atentia  structurilor internationale ca poporul roman si ploiestean sunt demni de mila fiind compatimiti ca pe niste oligofreni.
Legea fumatului sa ramana pentru cand nu vor mai avea ce face parlamentarii si in tara ar curge numai lapte si miere.
Pana una alta toate discutiile de la TV. SI DIN PARLAMENTUL ROMANIEI, DAU DOVADA DE  PUTINA INTELIGENTA A CELOR CARE NE REPREZINTA. CE PRETENTII SA MAI AVEM LA ENORIASII DE RAND???? Cand ne trezimn si nu mai suntem gluma buna a occidentului care, nici el nu este mai mintos dar, joaca pe sarma ILUMINATILOR. Sa nu ajungem vremea in care singura solutie sa fie  viziunea pentru viitor a Orientului mijlociu. !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu