vineri, 29 ianuarie 2016

ISIS

 ­čô░ ISIS care opereaz─â deja ├«n Gaza 

Pre╚Öedintele palestinian Mahmoud Abbas, la ├«nt├ólnirea cu guvernul iordanian, a rostit ISIS a efectuat o opera╚Ťiune ├«n Gaza a fost deja incepand evident, deoarece ├«n ultimele s─âpt─âm├óni. 

"ISIS a stabilit o prezen╚Ť─â ├«n Gaza", Abbas a spus ├«ntr-o declara╚Ťie, astfel cum raportate de c─âtre The Times of Israel vineri (07/31/2015). 

Semne ale prezen╚Ťei ISIS ├«n Gaza este ├«ncepe s─â arate atunci c├ónd un atac sinuciga╚Ö cu bomb─â care a vizat o baz─â Hamas ├«n Gaza. Pe site-ul de atac, exist─â o imagine care arat─â loca╚Ťia grupului condus de Abu Bakr al-Baghdadi este. 

Declara╚Ťia lui Abbas contrazice afirma╚Ťia c─â are mai multe ori exprimate de Hamas. Purtator de cuvant al Ministerului de Interne Hamas, Iyad al-Bozum ceva timp ├«n urm─â a afirmat c─â ISIS nu a demonstrat prezen╚Ťa ├«n Gaza. 

Bozum spun doar, diferite acte de teroare care apar se poate face prin simpatizan╚Ťi ISIS, ╚Öi nu un membru al ISIS. Radicalul Grupul ceva timp ├«n urm─â c─â a spus c─â va muta ├«n Gaza pentru a distruge Hamas, ╚Öi a preluat Gaza. 

├Äntre timp, ├«ntr-o ╚Öedin╚Ť─â ├«ntre Abbas ╚Öi guvernul Iordaniei, problema de ├«nc─âlcare a Moscheea Aqsa ╚Öi revitalizarea negocierile de pace cu Israelul pentru a fi unul din discu╚Ťia principal.
Afi┼ča┼úi mai pu┼úine  ·  Afi╚Öeaz─â textul original

Niciun comentariu:

Trimite╚Ťi un comentariu