miercuri, 25 noiembrie 2015

Tata plange

Ce-o lume nebună! Ce se întâmplă dacă tata curajos care este stânca familiei sale pierde speranța? Cine va explica acest băiat nevinovat mic de ce Papa lui plânge? Ce știe el despre inumanitate și politică ... fi binecuvântați, tată și fiu curajos! 
Un băiat atinge capul tatălui plângând, încercând să-l consoleze după refugiaților din țările-rupt non-război au fost refuzat intrarea la Macedonia la granița cu Grecia. 

Macedonia a început de screening refugiați pe baza naționalității și care să permită intrarea doar a celor din Afganistan, Irak sau Siria. 

Cei care vin din Iran, Myanmar, Sri Lanka, Libia, Sudan, Sudanul de Sud, Nigeria, Maroc, Republica Democrată Congo, Liberia și Pakistan poate frontiera de stat nu transversale mai, deoarece aceste țări nu sunt oficial în război, conform clasificarii UE. 

Solicitările de azil este un drept universal și nu este acordat exclusiv persoanelor din (clasificate UE) țările devastate de război, cum ar fi Siria, Irak și Afganistan. 

Orice ființă umană care a fost persecutat sau are teama de a fi persecutat pot solicita azil și ar trebui să se acorde azil dacă poate dovedi că el are o temere bine întemeiată de persecuție, dacă el ar fi trimis în țara sa de origine pe motive de rasă, religie , naționalitate, și / sau apartenența la un anumit grup social sau opinie politică. 

Închiderea granițelor în fața solicitanților de azil este o încălcare pură a Convenției de la Geneva și un act de discriminare bazată pe rasă și naționalitate. 

Data: 19.11.2015. 
Foto: Georgi Licovski, EPA. 

#savesyria #savesyrianchildreen #oneummah 
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu