vineri, 27 noiembrie 2015

Pofta buna !

 
Reteta caracatiță galiciană sau caracatiță Feira 

Caracatița Feira numele de la cel utilizat pentru a servi târgurilor. Este un fel de mâncare festiv prezent la orice partid sau echitabil în Galicia. Astăzi, caracatiță galiciană pot fi găsite în mai multe restaurante, baruri și chiar în multe case. Astăzi, de obicei, a servit ca un capac. 

Caracatiță galiciană este un caracatiță întreg fierte într-o oală, până se înmoaie. După caracatița a fost dat o bătaie, el a lovit pe o suprafață pentru a înmuia. Astăzi, aceeași caracatiță este lăsat în congelator cel puțin 2 zile, pentru a înmuia fibrele. 

Caracatiță galiciană sau caracatita tradițională Feira se taie în felii aproximativ un centimetru și cachelos cartofi sau felii, dar ne-ar fi vrut să dea o diferență de atingere și au pregătit această extrem de arătos. 

Știați că: 
Caracatița este unul dintre animalele marine cele mai inteligente. Ei sunt capabili să memoreze și să învețe pentru a rezolva problemele și a depăși obstacolele. O caracatiță, de obicei, trăiesc între două și trei years.The caracatiță în amestec cu mediul și sunt foarte puternice. Caracatițe sunt surzi. Caracatițe au opt picioare cu ventuze convergente independent pe corpul principal, caracatița are trei inimi. Comune caracatiță poate creste pana la trei metri și cântărește aproximativ 12 de kilograme. Speciile mai mari pot creste pana la sase metri și cântărește 70 de kilograme. Caracatița se hrănește cu pești și crustacee, dar poate lăsa, de asemenea apa în căutare de moluște mici. 

http://cangrejogrande.blogspot.com.es/2015/11/receta-de-pulpo-la-gallega-o-pulpo-feira.html
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu