duminică, 20 septembrie 2015

Terorism Made SUA

 
Total Orwell. Adevărul. 
La sheeple înțelepciunea perceput este exact opusul. 

#Orwell #truth
Afișează textul original
 
"Terorismul este" Made in Statele Unite ale Americii "." Războiul global împotriva terorismului "este o invenție, o mare minciună 
Proeminent academic și autor Dr. Michel Chossudovsky avertizat că așa-numitul război împotriva terorismului este o fata de a propaga hegemoniei globale Americii și de a crea o Noua Ordine Mondiala. 

Dr. Chossudovsky declarat terorismului se face în SUA și că teroriștii nu sunt produsul a lumii musulmane. 

Potrivit lui, războiul global împotriva terorismului SUA a fost folosit să adopte legi anti-terorism care demonizat musulmanii din lumea occidentală și a creat islamofobie. 

Elaborarea pe argumentul său, Dr. Chossudovsky a spus că NATO a fost responsabil pentru recrutarea de membri ai statului islamic în timp ce Israel este de finantare "elemente jihadului global interior Siria". 

Dr. Chossudovsky, care este, de asemenea fondatorul Centrului de Cercetare și globalizare, a subliniat de asemenea, că războiul global împotriva terorismului este o invenție, o mare minciună și o crimă împotriva umanității. 

Ecou argumentele Dr Chossudovsky lui, om de știință politică proeminentă Malaezia, reformist islamic și activist Dr. Chandra Muzaffar a spus că SUA a manipulat întotdeauna religia să continue hegemonia globală asupra statelor suverane. " 
https://youtu.be/1YExwxN4CT8 
http://www.globalresearch.ca/terrorism-is-made-in-the-usa-the-global-war-on-terrorism-is-a-fabrication-a-big-lie/5435816
Afişaţi mai puţine  ·  Afișează textul original
Prominent academic and author Dr Michel Chossudovsky warned that the so-called war on terrorism is a front to propagate America’s global hegemony and create a New World Order. Terrorism is "Made in...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu