joi, 3 septembrie 2015

Infractorii


  Infractorii bucurosi ca sunt in continuare vedete

Foto: caine de rasa.
Asa ar trebui sa se ascunda infractorii Romaniei.
Ironizarea pe posturile tv. a situatiei cercetarilor marilor infractori care au  devalizat Romania face mai mult rau decat bine. Ce bine poate  aduce aceasta atitudine care da apa la moara infractorilor in continuare.
Intrarea si iesirea  capilor infractorilor victoriosi ca ne-au mai tras odata teapa,  te face sa te gandesti daca totul este real. Vuvuzica  fosta mare sefa care ne spune ca, are demnitate si iese cu catusele pe usa din fata si cel  care a ruinat o tara intreaga ocupandu-se numai de interesele sale si alor lui cu fatalia calcata de buldozer, vesel anuntandu-ne ca i-a fost schimbata incadrarea din .. in ... nici nu conteaza,  era vesel si multumit facand declatatii halucinante de parca ne anunta ca Romaniei i-au fost sterse toate datoriile furate de mafioti dar, de care poporul roman nu a beneficiat niciodata arata ce canalii ordinare sunt.
. Datoriile s-au facut cu acordul instrainarii bogatiilor tarii.
Ce rol mai are educatia impotriva coruptiei, daca cei care au furat o tara sunt veseli si victoriosi de parca sunt vedete americane, dand apa la moara celor care vor pedepse ca, in cazul celor 4  corupti arsi de vii in Statul Islamic?
Daca nici acolo alta solutie nu s-a gasit pentru a stopa si a da un exemnplu care a oripilat lumea civilizata dar, aici in tara noastra  primul ales este si capul si coroana coruptiei. vedem si noi cu ce tupeu dupa ce distrug o tara  mafiotii, sunt veseli si spun ei demni.
VIATA NOASTRA, A CELOR MARUNTI UNDE ESTE?
Eu zic ce aceste subiecte sunt serioase si luarea lor in deradere, ne descalifica in fata celor cerebrali care vazand ca facem haz de necaz isi spun ca, ne meritam soarta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu