luni, 10 decembrie 2012

De neimaginat !De neimaginat,  in primele momente  dupa inchiderea urnelor, Zambarici ce ne spune ? Ca va negocia cu UDMR pentru schimbarea Constitutiei  oferindu-le  portofolii  ministeriale chiar.
Cred ca sunt dementi,  tocmai despre asta spuneau inainte de alegeri cu  o luna ca,  UDMR nu va mai fi in Parlamentul Romaniei, pe langa toate magariile pe care le-a facut, nu s-au prezentat nici la Referendum sa-l dam jos pe Dracula si numai ne chinuiam acum.
Initiativa  moderatorilor si invitatilor, de a  intreba in  fata pe reprezentantii USL, despre felul  imbecil si de rau august de a anunta negocieri cu UDMR este laudabila.
Ce ar putea sa cedeze UDMR ?  Faramitarea tarii, data cadou bucata cu bucata? Cum ar putea ei sa  contribuie la binele tarii prin aprobarea Constitutiei?
De ce intr-o problema de viata si de moarte pentru Romania ne  lasam taras  pupand botinele magriarilor?
Cum putem fi tarati acum cand este asa de important pentru noi, in  haznaua cu cacat a istoriei?
Inca odata imi exprim admiratia  pentru curajul moderatorilor si invitatilor Antenei 3 !
 Dar acest semnal disperat de alarma va avea  efect si asupra lui Zambarici ? El nu intelege nici acum,  dupa ce am fost tradati la Referendum de UDMR, dupa ce  a  facut  ce a vrut   guvernatorul tarii ?
Nu cred in aceasta alianta decat ca, o continuare a distrugerii Romaniei mai bine zis ce a mai ramas,  faramitarea tarii pentru a fi inghitita mai repede de Ungaria. Ungaria de ce nu face asta ? Pentru ca acolo conduc tara NATIONALUISTII ?
 De aceea reafirm ca  lipsa unirii dintre NATIONALISTII romani, chiar tergiversarea legalizarii acestui PARTID NATIONALIST, face jocurile dusmanilor nostrii din tara si de peste hotare.
Sunt sigura ca  USL va face jocul UDMR pentru ca sunt amenintati de FMI si UE ca nu ni se vor da imprumut bani, pentru pensii si salarii :((( Cum am ajuns aici? FMI a spus ca ne dau banii pentru centura de siguranta !! Unde este CENTURA ACUM cand avem nevoie de SIGURANTA?
Sunt sigura ca, coalizarea tuturor  curentelor NATIONALISTE de orice fel, este necesara acum mai mult ca oricand. Cauza tragica si periculoasa a Romaniei si a romanilor le cere  UNIRE. 
Ei pot sa stranga surubul distrugerii pusa la cale cu mana vrajmasa, a celor care din  naivitate sau rea vointa, nu inteleg  mersul  Romaniei spre pierzanie !
Nationalistii nu mai trebuie sa  alerge ca  si catelul pe langa caravana cu ursi.  Doar daca constienti fiind vor doar sa faca in continuare galerie.
Singura solutie este UNIREA TUTUROR NATIONALISTILOR si a celor care sunt patrioti, din  tot sufletul lor curat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu